USLUGE

Car detailing prilagođen vašim zahtevima i modelu automobila

POLIRANJE
EKSTERIJERA

Poliranje auta obuhvata detaljno čišćenje eksterijera, hemijsku i mehaničku dekontaminaciju i po potrebi šmirglanje laka sa više šmirgli različitih granulacija i poliranje laka sa više pasti u više prelaza.

DETAILING
ENTERIJERA

Hemijsko čišćenje sedišta (kožnih i tekstilnih), podova, neba, instrument table, tapacirunga, uvala vrata, pregrada, šina sedišta, gepeka i prostora rezervnog točka, poliranje lakiranih površina unutar enterijera.

POLIRANJE FAROVA,
ŠTOP SVETALA, STAKALA

Detaljno čišćenje i po potrebi šmirglanje sa više šmirgli (različitih granulacija) farova, štop svetala, stakala, pragova i okvira vrata i poliranje svih navedenih površina sa više pasti u više prelaza.

DETAILING FELNI
SA I BEZ SKIDANJA

Opciono skidanje sva četiri točka, detaljno čišćenje (sa više hemijskih sredstava) i dekontaminacija felni i prostora oko felni spolja i iznutra, i po potrebi poliranje felni jednom pastom u više prelaza.

VOSKIRANJE I
IMPREGNACIJA EKSTERIJERA

Voskiranje auta je osnovni vid zaštite za lak (farbu), sastoji se iz nanošenja prirodnog (karnauba) voska ili polimernog zaptivača na sve polirane površine nakon poliranja eksterijera.

DETAILING
MOTORNOG PROSTORA

Detaljno čišćenje i odmašćivanje (sa više hemijskih sredstava, po potrebi) i suvo pranje motora i motornog prostora, impregnacija svih plastičnih i lakiranih površina unutar motornog prostora.

NANO KERAMIČKA ZAŠTITA
EKSTERIJERA I ENTERIJERA

Detaljno čišćenje i višeslojno poliranje svih površina automobila spolja i iznutra i nano keramička zaštita laka, farova, štop svetala, felni, stakala, pragova i okvira vrata, motornog prostora i enterijera.

DEZINFEKCIJA
KANALA KLIME

Dezinfekcija kanala klime i enterijera ultra zvučnim raspršivanjem specijalnog sredstva za dezinfekciju i tretman enterijera ozonom za neutralisanje mirisa. Vreme potrebno za ovaj tretman je svega dva sata.

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

Detailing je postupak detaljnog čišćenja, poliranja, restauracije i impregnacije eksterijera i enterijera vozila u cilju postizanja i očuvanja najboljeg mogućeg (“salonskog”) izgleda. U Detailing Kings-u u ovu svrhu koristi se specijalizovana najsavremenija detailing oprema i proizvodi u kombinaciji sa metodologijom rada u skladu sa svetskim trendovima, a o rezultatima svedoče naši mnogobrojni redovni klijenti.

Za razliku od običnog pranja u auto perionici, car detailing pored čišćenja obuhvata i poliranje, restauraciju i impregnaciju eksterijera i enterijera vozila. Sam proces čišćenja je neuporedivo detaljniji i obavlja se preciznom upotrebom specijalizovanih neinvazivnih hemijskih sredstava. Cilj postupka detailing-a je, za razliku od običnog pranja, vraćanje i očuvanje “salonskog” izgleda vozila. Detailing tretman traje višestruko duže nego obično pranje, do 7 radnih dana.

Cena i vreme potrebno za tretman zavise od tipa željenih usluga, veličine automobila kao i stanja u kome se on nalazi. Za više informacija posetite stranicu kalkulator.

Nano keramička zaštita je proces nanošenja specijalnog zaštitnog sredstva na odabranu površinu eksterijera ili enterijera vozila. Svakoj vrsti materijala: lak (farba), plastika, koža, tekstil itd, odgovara specijalizovano sredstvo koje se hemijski sjedinjava sa materijalom i kreira dodatni sloj zaštite od fizičkih i hemijskih oštećenja koji je providan (nevidljiv za oko), vodootporan (hidrofobičan), otporan na UV zračenje i blaže ogrebotine i doprinosi znatno dužem životnom veku materijala.

Dekontaminacija laka podrazumeva otklanjanje nečistoća koje nije moguće ukloniti standardnim pranjem. Obavlja se u dve faze: hemijska dekontaminacija (pomoću specijalizovanog hemijskog sredstva) i mehanička dekontaminacija (pomoću Clay Bar gline).

Poliranje automobila je metod za korekciju farbe i njegovu učestalost treba prilagoditi načinu održavanja i stanju farbe, što je individualno za svaki automobil.

Ne, poliranje samo neznatno istanjuje lak. U Detailing Kings-u postupak poliranja obuhvata prethodno merenje debljine laka svih lakiranih površina, kako bi se precizno utvrdilo trenutno stanje. Na primer, troslojno poliranje auta je moguće uraditi u proseku 3-4 puta pre nego što lak postane previše tanak za dalje tretiranje.

Poliranjem se mogu skinuti blaže ogrebotine i od 50% do 90% oštećenja. Nije moguće otkloniti duboke ogrebotine kod kojih je probijen lak i oštećena je sama farba – u takvom slučaju neophodno je farbanje.

Prirodni vosak predstavlja kratkotrajnu zaštitu za lak i u idealnom slučaju potrebno je nanositi ga posle svakog pranja. Polimerni zaptivač tj. sintetički vosak predstavlja napredniji i dugotrajniji vid zaštite, a najdugoročniju zaštitu (uz druge pozitivne efekte) donosi nano keramička zaštita, a potrebna učestalost zavisi od načina održavanja.

Zavisi od načina upotrebe i održavanja. U idealnom slučaju može se raditi 4 puta godišnje, za svako godišnje doba po jednom.

Za sva dodatna pitanja kontaktiraj te nas direktno na vama najlakši način.