O NAMA​

Mi smo detailing centar sa višegodišnjim iskustvom u estetskom sređivanju vozila ​

Detailing Kings brend nastao je 2017. godine kao proizvod želje osnivača da omoguće ljubiteljima auto moto industrije maksimalno uživanje u svojim automobilima, kroz praktičnu primenu višegodišnjeg iskustva koje obuhvata poliranje, nano keramičku zaštitu, dubinsko pranje automobila i estetsko sređivanje u opšte. Uočen je i nedostatak postojanja profesionalnog car detailing centra u Beogradu i generalno Srbiji sa fokusom na visokom kvalitetu usluge i orijentacijom prema luksuznim, sportskim i egzotičnim automobilima i motociklima.

Shodno ovome naš prioritet od samog osnivanja je 100% ispunjavanje i prevazilaženje očekivanja klijenata, za koja unapred pretpostavljamo da su izuzetno visoka. Kao dugoročni cilj postavili smo kompletno zaokruživanje car detailing poslovnog modela – osim pružanja detailing usluga u planu je i proizvodnja i prodaja detailing sredstava i opreme kako bismo zadovoljili sve potrebe klijenata.

Detailing Kings je 2019. godine organizovao svoj prvi regionalni “Detailing Kings Balkan” skup u cilju povezivanja detailera radi internacionalne saradnje. “Detailing Kings Balkan 2020” je planiran za maj 2020. godine, međutim zbog situacije sa epidemijom je odložen do daljnjeg. Više informacija ovde.

NZ portrait

NEMANJA ŽIVKOVIĆ

Founder & Chief Executive Officer
nemanja@detailingkings.rs

FDj portrait

FILIP ĐUMIĆ

Co-founder & Chief Marketing Officer
filip@detailingkings.rs

Naš detailing tim zajedno ima preko 10 godina iskustva u auto industriji.

Svaki član tima prošao je kroz temeljnu detailing obuku.